Kanapék

A kanapék típusai

A fotelektől az különbözteti meg a kanapékat, hogy míg a fotelbe csak egy valaki, addig a kanapékba már több személy is képes ülni. Ennek megfelelően szokták a férőhelyek száma szerint kategorizálni ezeket a bútordarabokat. Leggyakrabban a háromszemélyes kanapét keresik a vásárlók, mert ennek mérete még nem ütközik akadályba, elfér egy nagyobb szobában is.

Kanapék szerepe otthon

A kanapé általában a társasági életet kedvelő, nyitott személyiségű emberek otthonában válik fontos bútorrá. Ez annak köszönhető, hogy ez a bútordarab már nem csupán egy embert képes „magába fogadni”, így baráti, intimebb hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Általában az olyan lakásokban válik központivá, ahol sokszor tartanak baráti vagy családi összejöveteleket az ünnepektől függetlenül is.

Kanapék előtérbe a cégek életében!

Sok vállalkozásnál találkozhatunk a váróban kanapéval, ami hozzátesz ahhoz, hogy milyen kép is alakul ki a cégről. Épp ezért célszerű jól megválasztani azokat a darabokat, melyeket szó szerint ki szeretnénk helyezni az előtérbe.

Mire figyeljünk oda, ha szeretnénk jó benyomást kelteni a hozzánk érkező ügyfelekben?

Az alábbi listán végighaladva, jó esélyünk lesz arra, hogy jó véleménnyel legyen rólunk a kliens (természetesen, ha elégedett volt a cégünk dolgozóinak hozzáállásával, a kapott termékkel/szolgáltatással stb.):
- a kanapé stílusa passzoljon a térbe (modern vagy retro hatás)
- kényelmes elegancia (ha épp ezt szeretnénk hangsúlyozni)
- színek (disz)harmóniája (a célunktól és a cég profiljától függően)
- nagy teherbírás és tartósság (anyag és felépítés függvénye)

Ha nincs ideje végiggondolni a fentieket, akkor fotózza le azt a teret, ahova a kanapét szánják, és mutassa meg a bútorboltban, ahol készséggel segítenek majd Önnek a megfelelő kiválasztásában. Így biztos lehet abban, hogy a kanapék közül az Önnek leginkább megfelelő mellett fog dönteni.

© 2017 Bútorbolt Debrecen - Minden jog fenntartva